Eric Sloot | Over ons
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Over ons

Eric Sloot & Zn Pianoservice

Eric Sloot & Zn pianoservice biedt professionele zorg voor piano’s in individuele huizen, scholen, colleges, opnamestudio’s, professionele organisaties en entertainmentevenementen. Wij zijn experts voor alle merken piano’s, waaronder: Steinway, Yamaha, Baldwin, Chickering, Bosendorfer, Kawai, Knabe, Cable Nelson, Kohler & Campbell, Samick, Story & Clark, Schimmel, Wurlitzer en meer.

 

In de loop der jaren hebben we onze pianostemmen- en reparatiediensten geleverd aan duizenden tevreden klanten. Al ons werk is volledig gegarandeerd en we bieden met trots referenties op aanvraag.

 

Eric Sloot combineert buitengewone expertise met een geweldige persoonlijkheid. Hij werkt snel en efficiënt, maar neemt de tijd om vragen te beantwoorden en aandachtspunten aan te wijzen. Je kunt zien dat hij van zijn werk houdt, en hij is oprecht geïnteresseerd in zijn klanten als mensen.

For a full list of our services including support and consultancy for start-up businesses please see the Our Services section of the website.